Голова правління Благодійної організаціЇ “Кармель” с Ніна Тартачник та виконавчий директор “Карітас-Спес” Римсько-Католицької Церкви в Україні о. В’ячеслав Гриневич SAC, підписали меморандум про співпрацю.

22 липня 2024 року – Голова правління Благодійної організаціЇ “Кармель” с Ніна Тартачник та виконавчий директор “Карітас-Спес” Римсько-Католицької Церкви в Україні о. В’ячеслав Гриневич SAC, підписали меморандум про співпрацю.

Цей важливий крок знаменує початок спільної роботи над проектом “Step Forward”, який має на меті реабілітацію осіб з особливими потребами.

Сьогоднішнє підписання меморандуму – це увінчання багаторічної співпраці з Caritas Spes.

Також мали честь вітати представників Caritas Italiana та Secours Catholique – Caritas France , з колегами “Карітас-Спес” Україна. Гості мали змогу ознайомитись з широкою діяльністю “Кармелю” та високо оцінити нашу працю.

Партнерство між Благодійною організацією “Кармель” та “Карітас-Спес” дозволить об’єднати зусилля та ресурси для досягнення спільної мети – покращення якості життя та реабілітацію осіб з особливими потребами. Підписання меморандуму про співпрацю є важливим кроком на шляху до реалізації нашої місії – допомагати кожній людині розкрити свій потенціал та досягти кращої якості життя.


Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *